Home /
Borrelen Amersfoort
;

Borrelen Amersfoort

Borrelen in Amersfoort

Gezellig borrelen in Amersfoort? Dan bent u van harte welkom bij Eemcafé. In ons bruisende café is het elk weekend weer op en top gezellig. Laat uw weekend beginnen in dit eeuwenoude café in het centrum van Amersfoort. Geniet van live muziek, bands en dj’s onder het genot van een lekker drankje en hapje. Wij adviseren u dan ook om onze agenda in de gaten te houden zodat u niks mist! Er worden namelijk regelmatig evenementen georganiseerd waar iedereen welkom is. Dit omtrent zoals gezegd:

  • Live muziek
  • Karaoke
  • Comedy night
  • Thema avond
  • Darttoernooien

Organiseer uw feest of bedrijfsborrel bij ons

Dankzij onze unieke locatie is het Eemcafé een uitstekende plek voor feesten en bedrijfsborrels, zonder dat er huur betaald hoeft te worden. Ongeacht of het gaat om borrel in Amersfoort of van een lunch tot volledig verzorgd feest. Het maakt bij ons niet uit of het gaat om een kleine of grote groep mensen, er is altijd wel iets te regelen, tot 130 personen. Zo kunnen wij naar wens ook zitplaatsen creëren. Tevens verzorgen wij de gehele catering en kunnen u helpen met de keuze van uw muziek. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om live muziek of karaoke te regelen. Ook hebben wij een muziekcomputer waaruit alles gedraaid kan worden. De keuze is volledig aan u!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact met ons op door te bellen of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Wij helpen u graag verder en kunnen een vrijblijvende prijsopgave opstellen.

Openingstijden

‘T Eemcafé is een kroeg waar iedereen kan borrelen in Amersfoort. Wij zijn 5 dagen per week geopend van 16.00 uur tot 02:00 uur. In het weekend wordt het later, zolang het gezellig is. Tijdens het zonnige seizoen zijn wij in het weekend al vroeg open zodat u op het gevelterras kunt zitten, lekker in de zon.

 

   Contact