Home /
Cafe Amersfoort
;

Cafe Amersfoort

Cafe AmersfoortCafé in Amersfoort

Wilt u een gezellig avondje uit? Bezoek ons café in Amersfoort genaamd Eemcafé. Ons café is al eeuwen gevestigd in Amersfoort. Het café is gelegen pal achter het prachtige monument ‘de Koppelpoort’ en is daarmee gevestigd op een van de mooiste plekjes binnen deze historische binnenstad. Tegenwoordig is het een bruisend bruin café. We bieden voor ieder wat wils; rustig lezen, kaartje leggen, dobbelen of verschillende spelletjes doen, biljarten, poolen, darten of kletsen met de mensen voor en achter de bar. Organiseert u een feest bij ons, dan kunt u zorgeloos genieten van live muziek, karaoke of gewone muziek. Wij regelen graag uw catering, waaronder warme hapjes of toastjes. De keuze is aan u.

Borrels, feesten & partijen

Door onze unieke locatie, achter het prachtige monument ‘de Koppelpoort’ is dit café in Amersfoort een gewenste locatie voor zowel borrels, feesten & partijen. Indien u dus op zoek bent naar een schitterende plek voor een bijeenkomst of een volledig verzorgd feest? Onze gastvrouw Charissa Chandoe staat u graag te woord om deze mogelijkheden te bespreken.

Ook op zakelijk gebied stellen wij onze ruimte graag ter beschikking. Wij beschikken over faciliteiten als een beamer en wifi. Wij hanteren geen minimale omzet of huurprijs voor uw bijeenkomst. Een zachte prijs per persoon is mogelijk.

Contact

Indien u benieuwd bent naar de mogelijkheden of u heeft vragen? Neem gerust contact op of kom even langs. Samen zullen wij uw wensen in kaart brengen en er alles aan doen om hieraan te voldoen en een fantastische bijeenkomst te organiseren, waarbij het ook mogelijk is om een vaste prijs per persoon af te spreken.

 

   Contact