Home /
Darten Amersfoort
;

Darten Amersfoort

Darten in Amersfoort

Al eens gedacht om te gaan darten in Amersfoort? Of vanuit ’t Eemcafé mee te doen in de competitie? In ’t Eemcafé zijn vier professionele dartbanen. Wanneer u samen met uw gezelschap wilt uitgaan in Amersfoort is het wellicht een leuk idee om dit te doen bij ’t Eemcafé. Hier kunt u beide namelijk goed combineren. Het ’t Eemcafé bevindt zich tussen het Spui en de oude sluis, vlak bij het Eemplein en de Eemhaven, aan de oorsprong van rivier de Eem. Naast darten kunt u hier met uw gezelschap ook kaartje leggen, dobbelen, poolen en biljarten. Op een leuke manier kunt u een heerlijke avond uitgaan in Amersfoort. Wat wij naast een leuke accommodatie te bieden hebben is de verzorging van de hapjes en de drankjes.

 

IMG_9492

Accommodatie mogelijkheden

Naast het hebben van een gezellige avond bij ’t Eemcafé, bieden wij u nog meer. Ook voor bedrijfsbijeenkomsten en vergaderingen kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over faciliteiten als een beamer en wifi. Wij hanteren geen minimale omzet of huurprijs voor uw bijeenkomst. Een zachte prijs per persoon is mogelijk, voor meer informatie hierover, vraag naar Charissa Chandoe.

Of dit nu gaat om een gezelschap van 20 of 120 personen, wij hebben hier de ideale accommodatie voor. Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen bij ons terecht voor het plannen van een geslaagd feestje of een avondje uit. Denk hierbij aan het vieren van een verjaardag, vrijgezellenfeest, bedrijfsborrel of jubileum. Om al uw wensen in kaart te brengen zullen we vooraf alle mogelijkheden bespreken. Dit allemaal om de middag of avond perfect te laten verlopen.

Agenda

Naast borrel, feesten en partijen worden er ook regelmatig toernooien gehouden. Darten in Amersfoort tijdens een evenement van ’t Eemcafé is dan ook echt een begrip in deze regio. Dus houd de agenda in de gaten en meld u snel aan!

 

   Contact