Home /
Feest Amersfoort
;

Feest Amersfoort

Feest geven in Amersfoort

Welkom bij ‘t Eemcafé, waar u uw feest in Amersfoort kunt organiseren. Of het nu om een bedrijfsborrel met een klein gezelschap gaat of om een groot feest tot 130 personen, wij verzorgen het graag voor u. Onze gastvrouw Charissa Chandoe brengt graag samen met u alles in kaart zodat het een onvergetelijk feest wordt. Wij zullen alles van A tot Z voor u regelen zodat u zelf alleen maar hoeft te genieten van de middag of avond. Wij hanteren geen minimale omzet of huurprijs voor uw bijeenkomst. Een zachte prijs per persoon is mogelijk. Of bijvoorbeeld afkoop van dranken. Hapjes bieden wij dan gratis.

Mocht u nieuwsgierig zijn geworden of vragen hebben; neem gerust contact op of kom even langs. Wij zullen er alles aan doen om aan uw wensen te voldoen en een fantastisch feest te organiseren, waarbij het ook mogelijk is om een vaste prijs per persoon af te spreken.

Bedrijfsbijeenkomsten

Door de geweldige locatie is het ’t Eemcafé een schitterende plek voor bijeenkomsten. Van een borrel, lunch tot een volledig verzorgd feest. Maar ook voor bedrijfsbijeenkomsten en vergaderingen kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over faciliteiten zoals een beamer, draadloze microfoons en wifi.

Hét bruin cafe van Amersfoort

‘T Eemcafé is een bruin cafe in een modern jasje. We bieden voor ieder wat wils; rustig lezen, kaartje leggen, dobbelen of verschillende spelletjes doen, biljarten, darten, poolen of kletsen met de mensen voor en achter de bar. Een aantal tafels, de lange bar en een aparte afgesloten rookruimte vormen de ‘huiskamer’ voor een gevarieerd publiek. De warme, gezellige sfeer en gastvrijheid staan voorop. Belangrijk is dat iedereen zeer welkom is, ongeacht afkomst, geaardheid dan wel persoonlijkheid.

 

   Contact