Home /
Verjaardag vieren in Amersfoort
;

Verjaardag vieren in Amersfoort

Verjaardag vieren in Amersfoort

U wilt graag een unieke verjaardag in Amersfoort? Wij bij ’t Eemcafé kunnen hier een bijdrage aan leveren. Bij ons betaalt u geen huur en u kunt zorgeloos genieten van uw avond. Wij nemen namelijk alles op ons, dit van catering tot aan entertainment. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om live muziek of karaoke te regelen, maar we beschikken ook over een muziekcomputer. De keuze is volledig aan u!

Wat betreft eten en drinken komt u bij ons niets te kort!

Verjaardag vieren in AmersfoortEten & drinken,

Bij ons staat de bezoeker centraal. Wij schenken Hertog jan en Jupiler pils van de tap vanaf slechts € 2,30. Daarnaast hebben wij ook nog altijd speciaalbieren op de tap, bijvoorbeeld Vedett IPA, Liefmans, Leffe, Tripel, Chouffe, Grand Prestige en seizoensbock.

Naast de bieren op de tap hebben wij voor de liefhebber ook diverse speciaalbieren op fles, bijvoorbeeld Duvel, La Chouffe, Mc Chouffe, Westmalle dubbel en tripel en natuurlijk Hertog Jan uit de fles. Alcohol vrij brier en Radler behoort ook tot het aanbod.

Voor de lunch bent u ook van harte welkom bij ons. U kunt bij ons terecht voor diverse tosti’s, portie frites, snacks of een bittergarnituur. Specialiteit is onze grote italiaanse bol, tegen een lage prijs en ruim belegd met pulled pork, bal gehakt uit eigen keuken of een ierse beefburger. Complete (dag)menu’s/plates zijn er als  kipsaté, malse biefstuk, of een grote duitse schnitzel.

Iedereen is van harte welkom!

Het Eemcafé bevindt zich tussen het Spui en de oude sluis, vlak bij het Eemplein en de Eemhaven, aan de oorsprong van rivier de Eem.

  • Maandag en zondag gesloten
  • Dinsdag t/m donderdag 16:00 – 01:00 of zolang het gezellig is
  • Vrijdag en Zaterdag 16:00 – 02:00 of zolang het gezellig is

 

   Contact